Bugünkü yazım

18 Kasım 2014 Salı

Fransa - Isveç

Risksiz Karşılıklı Gol olur..
Euro 2016'ya ev sahipliği yapacak olan Fransa, hazırlık mücadelesinde İsveç'i konuk ediyor.
2016'ya kadar geçecek olan süreci hazırlık maçlarıyla değerlendirmeye devam eden Fransa, Dünya Kupası sonrasında 5 hazırlık maçı oynadı. İspanya, Portekiz ve Ermenistan'ı mağlup etmeyi başaran Horozlar, Sırbistan ve son maçta da sahasında konuk ettiği Arnavutluk ile 1-1 berabere kaldı. Son maçta özellikle savunma hattında farklı isimler deneyen Deschamps'ın istediğini pek de bulabildiğini söyleyemeyiz.
İsveç ise katılamadığı son Dünya Kupası'nın acısını Euro 2016'ya katılarak çıkarmak istiyor. Şu ana kadar grubunda 4 maça çıkan İsveç, doğrudan rakipleri olan Avusturya, Rusya ve Karadağ ile berabere kalırken Liechtenstein'ı 2-0 mağlup ederek tek galibiyetini aldı. Son maçta Karadağ karşısında oyunu uzun süre önde götüren İsveç, bitime 10 dakika kala Jovetic'in penaltıdan attığı golle 2 puanı deplasmanda bıraktı ve gruptaki dengeyi lehine bozma şansını kullanamamış oldu.
Bu karşılaşmada ben tarafların gol bulacağını düşünüyorum. 1.80'lik güzel oranı ile denemekte fayda var. Taraf bahsi için ise Fransa kazanmaya yakın olsa da 1.30'luk oranın maçın riskine uymadığı kanısındayım.
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Toplam Görüntülenme